Chainlink vänder Bitcoin Cash; Nigeria leder i kryptobruk + fler nyheter

Få din dagliga, bitstora smälta av kryptoassett och blockchainrelaterade nyheter – undersök historierna som flyger under radarn för dagens kryptoanyheter.

Efter att ha samlat mer än 20% idag och pressat sitt börsvärde över 5,7 miljarder USD, blev chainlink (LINK) den 5: e största kryptoassetten genom marknadsvärde, vilket lämnade Bitcoin Code och bitcoin SV (BSV) bakom. I skrivande stund (14:40 UTC) handlas LINK till 15 USD och ökar också med 63% på en vecka och 83% på en månad. Priset steg med 520% ​​på ett år.

Nigerianer, vietnameser och sydafrikaner är de mest aktiva kryptobrukarna / ägarna, enligt den senaste Statista Global Consumer Survey. 32% av de svarande i Nigeria sa att de använde eller ägde cryptocurrency, medan dessa i Vietnam och Sydafrika var 21% respektive 17%.

Chainlink vänder Bitcoin Cash; Nigeria leder i kryptobruk + fler nyheter 102

Den stora leverantören av kryptomarknadsuppgifter CoinMarketCap sa att den lanserade CoinMarketCap Earn – en plattform där användare kan lära sig mer om en kryptoassett medan de tjänar krypto-belöningar för att göra det.

Den Heilongjiang-provinsen baserade filialen av den statligt ägda China Construction Bank kommer att lansera en gränsöverskridande finansiell blockchain-tjänstplattform per East Money. China Construction Bank deltar för närvarande i centralbankens pågående digitala yuan- piloter, men verkar också ha andra blockchain-relaterade planer. Den nya plattformen, sade banken, kan hjälpa företag och banker i provinsen att finansiera exportavtal för Heilongjiang-baserade tillverkare.

Det inhemska marknadsledande sydkoreanska kryptobörsen Upbit har vunnit tillstånd att öppna en Thailand-baserad filial, enligt ett pressmeddelande som delas med Cryptonews.com

Upbit-operatören Dunamu uppgav att ett nytt joint venture-projekt med namnet Upbit Thailand har ”godkänts för fyra provisoriska licenser för att driva digitala tillgångarrelaterade företag” av Thailands tillsynsmyndighet för värdepapper och börser . Företaget uppgav att dess Upbit APAC dotterbolag kommer att samarbeta driva verksamheten tillsammans med thailändska partners inklusive Chatchaval Jiaravanon, chefen för den thailändska publicera jätte Meredith Corp .

Coinbase sade att det lämnar Blockchain Association , en branschgrupp som den hjälpte till att hitta, med hänvisning till „nya beslut“ som det stora utbytet anser skulle kunna „oåterkalleligt försämra föreningens trovärdighet,“ rapporterade Law360.

Related Posts

Met de Brave-browser kunnen gebruikers BCH nu rechtstreeks op bitcoin.com kopen

Gebruikers van de Brave-browser kunnen nu crypto-activa zoals Bitcoin Cash rechtstreeks vanuit hun browser kopen.Read More

Bitcoin reserves in exchanges falling by $5 billion by 2020 indicate accumulation of whales

Bitcoin’s reserves in exchanges fell by $5 billion last year, showing signs of accumulation. BitcoinRead More

Liczba bankomatów Bitcoin wzrosła w ubiegłym roku o 87%, przekraczając 10000 na całym świecie

W 2020 roku nastąpił gwałtowny wzrost liczby bankomatów obsługujących monety cyfrowe. Całkowita liczba bankomatów BitcoinRead More

Comments are Closed