Chainlink vänder Bitcoin Cash; Nigeria leder i kryptobruk + fler nyheter

Få din dagliga, bitstora smälta av kryptoassett och blockchainrelaterade nyheter – undersök historierna som flyger under radarn för dagens kryptoanyheter.

Efter att ha samlat mer än 20% idag och pressat sitt börsvärde över 5,7 miljarder USD, blev chainlink (LINK) den 5: e största kryptoassetten genom marknadsvärde, vilket lämnade Bitcoin Code och bitcoin SV (BSV) bakom. I skrivande stund (14:40 UTC) handlas LINK till 15 USD och ökar också med 63% på en vecka och 83% på en månad. Priset steg med 520% ​​på ett år.

Nigerianer, vietnameser och sydafrikaner är de mest aktiva kryptobrukarna / ägarna, enligt den senaste Statista Global Consumer Survey. 32% av de svarande i Nigeria sa att de använde eller ägde cryptocurrency, medan dessa i Vietnam och Sydafrika var 21% respektive 17%.

Chainlink vänder Bitcoin Cash; Nigeria leder i kryptobruk + fler nyheter 102

Den stora leverantören av kryptomarknadsuppgifter CoinMarketCap sa att den lanserade CoinMarketCap Earn – en plattform där användare kan lära sig mer om en kryptoassett medan de tjänar krypto-belöningar för att göra det.

Den Heilongjiang-provinsen baserade filialen av den statligt ägda China Construction Bank kommer att lansera en gränsöverskridande finansiell blockchain-tjänstplattform per East Money. China Construction Bank deltar för närvarande i centralbankens pågående digitala yuan- piloter, men verkar också ha andra blockchain-relaterade planer. Den nya plattformen, sade banken, kan hjälpa företag och banker i provinsen att finansiera exportavtal för Heilongjiang-baserade tillverkare.

Det inhemska marknadsledande sydkoreanska kryptobörsen Upbit har vunnit tillstånd att öppna en Thailand-baserad filial, enligt ett pressmeddelande som delas med Cryptonews.com

Upbit-operatören Dunamu uppgav att ett nytt joint venture-projekt med namnet Upbit Thailand har ”godkänts för fyra provisoriska licenser för att driva digitala tillgångarrelaterade företag” av Thailands tillsynsmyndighet för värdepapper och börser . Företaget uppgav att dess Upbit APAC dotterbolag kommer att samarbeta driva verksamheten tillsammans med thailändska partners inklusive Chatchaval Jiaravanon, chefen för den thailändska publicera jätte Meredith Corp .

Coinbase sade att det lämnar Blockchain Association , en branschgrupp som den hjälpte till att hitta, med hänvisning till „nya beslut“ som det stora utbytet anser skulle kunna „oåterkalleligt försämra föreningens trovärdighet,“ rapporterade Law360.

Related Posts

Liczba bankomatów Bitcoin wzrosła w ubiegłym roku o 87%, przekraczając 10000 na całym świecie

W 2020 roku nastąpił gwałtowny wzrost liczby bankomatów obsługujących monety cyfrowe. Całkowita liczba bankomatów BitcoinRead More

Changement monumental de la politique d’inflation de la Fed américaine au profit de la cryptographie, déclare le PDG de Ripple

La politique d’inflation récemment annoncée par la Fed américaine profitera en fin de compte àRead More

Miliardi di dollari società di software MicroStrategy occhi grandi Bitcoin acquistare

La MicroStrategy, quotata in borsa, prevede di investire fino a 250 milioni di dollari inRead More

Comments are Closed